top of page

ATLÈTIC TERRASA HOCKEY CLUB

L’objecte del projecte era la reforma i ampliació de la pista i la grada existent del Camp Josep Marquès de l’Atlètic de Terrassa i la substitució de la tribuna existent en motiu de la celebració d’un esdeveniment internacional.

 

L’espai cobert de la nova tribuna es genera a partir de la disposició de 9 elements estructurals en forma de “T” que generen un voladiu envers la pista de hockey de 4’80 metres cobrint les localitats i un segon voladiu de 2’30 metres envers l’espai posterior que genera una galeria coberta d’accés. Aquest espai es tanca amb un vidre longitudinal compost de 8 unitats de 3’21 metres d’alçada per 2’60 d’ample que ofereix transparència llumínica i protecció al vent, i es complementa amb un segon element compost per una cortina de xarxa d’acer inoxidable que permet sectoritzar l’espai i enriqueix les seves qualitats perceptives.

 

L’ús del vidre laminar es realitza amb l’intenció de treballar amb la LLUM com el material de construcció essencial, considerant les interaccions positives que genera en l’entorn i entre els éssers humans. L’elecció del color groc intens emfatitza les possibilitats d’emmirallament de la coberta sobre el vidre i genera una sinergia cromàtica amb el verd de la gespa artificial de la pista.

CAMP DE HOCKEY HERBA I MARQUESINA DE LA PISTA CENTRAL DE L'ATHC

PROMOTOR

Atlètic Terrassa

Hockey Club

LOCALITZACIÓ

Ctra. Castellar, Terrassa

PRESSUPOST

174.511€

FINALITZACIÓ

2006

PREMIS

1r Premi a la 4ª Biennal d'Arquitectura del Vallès

bottom of page