top of page

NOSALTRES

MALGOSA & DELGADO ARQTEC és  una organització de professionals situats en el context metropolità de Barcelona, en formació constant i en recerca de les innovacions i reciclatge de l'arquitectura i urbanisme contemporani amb la incorporació de les últimes tecnologies (BIM). En els projectes on intervenim, combinem el gust per l'arquitectura, amb els criteris d'efectivitat tècnica i el pragmatisme de la construcció.

Aquesta experiència ens ha permès desenvolupar una metodologia i processos de treball, documentats i implantats segons els requisits de la norma UNE-EN-ISO 9001: 2015, fet que ens permet, dia a dia, orientar els nostres esforços i treballar cap a un objectiu: la millora contínua del procés de producció per aconseguir una major satisfacció de les necessitats i expectatives del client.

MALGOSA & DELGADO ARQTEC es crea l'any 2017 a partir de la unió de Josep Malgosa i Xavier Delgado per tal de consolidar la seva experiència en els nous marcs de contractació.

El domicili professional està situat a Terrassa, en la planta alta de la Fàbrica Font Batallé, nau modernista de l’Arquitecte Lluís Muncunill rehabilitada l’any 1999, de 310 m2 útils destinats a estudi d’arquitectura i 232’80 m2 útils de magatzem i aparcament, en planta soterrani. En propietat.

IMG_4594.jpg

Rehabilitació de la Casa Boguñà per a comerç i oficines | Terrassa, 2006

Equip Tècnic Col·laborador

Víctor Oteo Sánchez

Antonio León Fernández Simón

Enric Soler Mampel

SERVEIS

DIRECCIÓ D'EXECUCIÓ D'OBRA

PROJECT MANAGER I CONSTRUCTOR MANAGER

ESTUDIS I COORDINACIONS DE SEGURETAT

GESTIÓ DE PROJECTES

TREBALLS D'EDIFICACIÓ I URBANITZACIÓ

RECONEIXEMENTS

2022

Guardonats Premi FAD

arquitectura 2022

EDIFICI LLACUNA

realització de la direcció executiva.

2021

Seleccionats Premis FAD

arquitectura 2021

CASA EN SANT ANTONI DE VILAMAJOR

realització de la direcció executiva.

2019

1er Premi Catalunya Construcció:

 Innovació en la construcció

"Institud Serra de Noet a Berga"

bottom of page